Xerrada 26 de gener

Novament hem de donar les gràcies a l’Antonio Hidalgo per les seves aportacions. Ens va fer passar una estona molt agradable a la vegada que ens donava estratègies per afrontar la relació amb els fills/es en totes les etapes, en especial en la misteriosa etapa de l’adolescència, plena de noves  experiències i sensacions que han de descobrir i viure  pares, mares i fills.
L’Antonio Hidalgo va compartir amb nosaltres les seves idees i ens va animar, primer de tot, a definir el nostre model de relació amb els nostres fills/es, les nostres normes i límits, i també a escoltar, a equivocar-nos, a rectificar… sempre fidels als nostres valors però amb flexibilitat.
També volem donar les gràcies a tots els pares i mares que van assistir, així com els que vau participar ja que gràcies a les vostres preguntes i aportacions  vau enriquir la xerrada.

Esperem que l’èxit d’aquestes xerrades us animi a seguir venint i participant i entre tots puguem aprendre i compartir les nostres experiències com a pares.
Fins la propera!

 

Glòria Solé

About tuetsampa

Associació de pares i mares de l'Escola Pia de Sabadell

Posted on gener 28, 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Comentaris tancats a Xerrada 26 de gener.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: