SEGONAPIA – Reutilitzar entre les famílies de l’escola

Benvolgudes famílies,

Al llarg de l’etapa escolar dels nostres fills, les famílies utilitzem multitud de materials: llibres, contes, instruments, cadiretes de cotxe, llitets, roba, etc…, i de vegades acaben sense ús al fons de l’armari. I és una llàstima, alguna família les pot reutilitzar!

Cartell A3 - SegonaPIA

Des de l’AMPA i dins la comunitat escolar, volem aportar el nostre gra de sorra per promoure la reutilització d’aquests materials, els quals segur podem donar una segona vida. Ho volem anomenar, la SEGONAPIA.

Per tal d’iniciar aquesta prova de reutilització, posem a la vostra disposició el taulell d’anuncis de l’AMPA. És al costat de les sales de visites a l’entrada de l’escola. Hi penjarem uns fulls, on hi podreu anunciar totes aquelles coses que, tenint un bon estat d’ús, penseu que poden ser útils per alguna família com la vostra.

En omplir l’oferta caldrà que indiqueu:

  • MODALITAT: REGAL – BESCANVI – VENDA – PRÈSTEC – BUSCO NECESSITO
  • PRODUCTE: Breu explicació del que oferiu (p.e. Cadireta McLaren en bon estat)
  • DETALLS: (p.e. “cal venir a recollir” o “a canvi d’un esmorzar” o “al preu de 5.-€”)
  • DADES CONTACTE: Nom i curs de la família, telèfon o adreça de correu electrònic

En cas que la vostra proposta finalment tingui un receptor, preguem ho indiqueu ratllant el vostre anunci, serà un senyal d’èxit!. De moment començarem amb una trentena de formularis i a mesura que es vagin omplint, els anirem renovant.

Donat que és una iniciativa que es basa en l’autogestió i cooperació entre famílies, us demanem en feu un ús generós i sincer.

En cas que tingui bona acollida, hi podrem afegir serveis o mirar d’utilitzar la pàgina web de l’AMPA per fer-ho més àgil. Us anirem informant.

En aquells casos que hi hagi una prestació econòmica, agrairem col·laboreu amb un petit percentatge amb la guardiola de l’AMPA que hi ha a porteria. Com cada any, entre tots contribuïm en la millora dels equipaments de l’escola, fent activitats participatives i aportacions altruistes a d’altres entitats.

Tots som escola, tots fem escola

AMPA Escola Pia de Sabadell

tuetsampa@gmail.com

About tuetsampa

Associació de pares i mares de l'Escola Pia de Sabadell

Posted on Març 12, 2014, in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink. Comentaris tancats a SEGONAPIA – Reutilitzar entre les famílies de l’escola.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: