Xerrada “Ser més feliços per ser millors pares”

El proper 28 de gener a les 20h. us esperem a tots i totes a la sala d’actes de l’escola per gaudir de la xerrada “Ser més feliços per ser millor pares” a càrrec d’en Juanjo Fernàndez.

Una xerrada per a nosaltres, pares i mares, perquè sapiguem afrontar les preocupacions sense que se’ns mengin, perquè siguem més feliços i portem felicitat al nostre voltant… començant per la nostra família! 

Les llagues d’estòmac no venen del que mengem, sinó del que se’ns menja! L’estrés quotidià, les presses, la precipitació, les preocupacions… tot plegat pot fer que una cosa tan meravellosa com és criar els fills ens resulti feixuc i no tinguem forces per gaudir-ne.
 
Aquesta xerrada vol aconseguir que analitzem amb serenor allò que ens amoïna, fem servir estratègies alegres i generoses per gaudir de la vida… i descobrim que la felicitat ens dóna súper-poders per fer de pares i mares dels nostres fills!
Disposeu de més informació de la xerrada aqui.
2016-01-21_0614

Us hi esperem!!!

About tuetsampa

Associació de pares i mares de l'Escola Pia de Sabadell

Posted on gener 21, 2016, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Comentaris tancats a Xerrada “Ser més feliços per ser millors pares”.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: